ტორტი ” სირანო”

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მოსართავად:

მომზადება:

ცომისმ ოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთქვფიოთ აქაფებამდე, დავუამტოთ შაქრის ფხვნილი, თითო-თითო კვერცხი გული, ფქვილი, მაწონი სოდით, ერბო და კააკო. აერღუმელი  გავაცხელოთ 180 გრადუსზე და გამოვაცხოთ 30 წუთი. ბისკვიტი გამოვიღოთ, გავაციოთ და გავყოთ 3 ნაწილად.

კრემის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთQვფიოთ სანამ აქაფდება, ნელ-ნელა დავუამტოთ შაქრის ფხვნილი და წინასწარ წყალში მოხარშული სიროფი. შოკოლადს დავასხათ 50 მლ ნაღები და გავადნოთ, შემდეგ დავუამტოთ კვერცხის ცილის  მასა და დანარჩენი ათქვეფილი ნაღები. კრემის შევდოთ მაცივარში. ტორტის ასაწყობად ბისკვიტის ფენები ერთმანეთს შევუერთოთ კრემით. ზედაპირი მოვრთოთ შაქრის ფხვნილითან ერთად ათქვეფილი ნაღებით და კონფეტებით.

ტორტი ” სირანო”

1 (20%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი