ტორტი ” ერევანი”

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მომზადება:

ცომის მოსამზადებლად კვერცხი ავთქვფიოთ შაქრის ფხვნილთან ერტდ, დავუამტოთ  არაჟანი სოდით, სესქელებული რძის ნახევარი, გაცრილი ფქვილი და ავურიოთ. უნდა მივიღოთ სქელი ცომი. ცომი გავყოთ 2 ნაწილად, ერთ ნაწილს დავუამტოთ კაკაო, მეორე კი თეთრი დავტოვოთ. აერღუმელი გავაცხელოთ 180 გრადუს ტემპერატურაზე. ცომი ცალკ-ცალკე ჩავასხათ ცხიმწასმულ ტაფაში და გამოვაცხოთ 30-35 წუთი, გამოვიღოთ და გავაციოთ. თვითოეული ფენა გავყოთ 2 ნაწილად და ფენებზე წავუსვათ შესქელებული რძის დანარჩენი ნაწილი.

კრემის მოსამზადებლად კარაქი ავთქვფიოთ გათეთრევამდე, დავუამტოთ შესქელებული რძე. ფენები ერთმანეთს შევუერთოთ კრემით, გავაფორმოთ თეთრი გახეხილი შოკოლადით და ნაფშხვენებით.

ტორტი ” ერევანი”

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტარტი მიწისთხილით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი