ტარტალეტკები

შემადგენლობა:

კრემი : 

მომზადება:

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ, დავუმატოთ გამდნარი კარაქი და შაქარი. შემდეგ შევურიოთ სოდა, ძმარი, ვანილი და კარგად ვურიოთ. ფქვილი შევაზილოთ და დავაგუნდაოთ. ცომი სპეციალურ  ფორმებში გადავანაწილოთ და აირღუმელში შევდოთ. საშუალო ცეცხლზე უნდა გამოცხვეს. როცა გამოცხვება და გაცივდება, კრემს წავუსვამთ. კრემი კი უნდა იყოს მოხარშული, ისეთივე, როგორც ნაპოლეონისთვის ანუ ჯერ მოვხარშავთ კრემს, მერე კი  მარგარინს დავამატებთ.

ტარტალეტკები

4.1 (82.22%) 9 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი