ტარტალეტკა

 შემადგენლობა:

2 კვერცხის გული
100 გრ. შაქარი
200 გრ. კარაქი ან მარგარინი.
4 ს/კ მაწონი,ან არაჟანი
1 შეკვრა ვანილი
1 ჩ/კ სოდა/ძმრით ან გამაფხვიერებელი
ფქვილი იმდენი,რომ ცომი რბილი და ელასტიური გამოვიდეს.

მომზადება:
ინგრედიენტებისგან მოვზილოთ ცომი და მოვათავსოთ თხლად, ცხიმწასმულ ტარტალეტკის ფორმებში, შევდგათ ღუმელში და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე.
გამომცხვარ ტარტალეტკებს გულში გავუკეთოთ 1 ჩაის კოვზი ნებისმიერი ჯემი,ზემოდან კი-მოხარშული ბეზე ან კრემი.

ტარტალეტკა

3.4 (68%) 20 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ოლიმპიური ნაყინი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი