ხინკალი

მომზადება:

დაჭერით 500 გრ მსუქანი ხორცი და 3 თან ხახვთან ერთად გაატარეთ ხორცსაკეპში, დაუმატეთ შავი

პილპილი, მარილი და იმდენი თბილი წყალი, რომ შეიწოვოს და კარგად აზილეთ.

მოზილეთ 500 გრ ფქვილისა და 1 ჩ.ჭ მარილიანი წყლისგან ცომი. ცომი გააბრტყელეთ,

დაჭერით სადესერტე თეფშისოდენბა მრგვალ ნაჭრებად, დაადეთ 1 ს.კ ფარში, შემოუკეცეთ ნაპირები.

, მიეცით მრგვალი ფორმა. მოათავსეთ ხინკალი მდუღარე ზომიელ მარილიან წყალში,

დროდადრო ფრთხილად ამოურიეთ, რომ ქვაბის ძირს არ მიეკრას. როდესაც ხინკალი ამოტივტივდება,

იგი მზად არის.

ხინკალი

4.7 (93%) 20 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი