სპაგეტი ბადრიჯნით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ რგოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი.

გავწუროთ, გავამშრალოთ ხელსახოცით და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ამავე ცხიმში

მოვშუშოთ კანგაცლილი და დაჭრილი პომიდორი წვრილად დაჭრილ ნიორთან ერთად, მოვაყაროთ

რეჰანის ფოთლები და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 10 წუთი. სპაგეტი მოვხარშოთ 3 ლიტრ მარილიან

წყალში,  გადავიტანოთ საწურში და გადავავლოთ ცივი წყალი. სპაგეტი გადავიტანოთ

სპეციალურ ჭურჭელში, მოვასხათ პომიდვრის სოუსი, გარშემო შემოვუწყოთ შემწვარი ბადრიჯნები

და მოვაყაროთ ყველი.

სპაგეტი ბადრიჯნით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს და ხორცის რულეტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი