მომზადება:
დაჭერით 1 კგ ხორცი, მოშუშეთ 200 გრ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დაუმატეთ 2 ს,კ ტომატი
ან 500 გრ გახეხილი პომიდორი. ცოტა ხნის შემდეგ დაასხით წყალი ისე, რომ ხორცს შემოადგეს, ხორცი
რომ მოიხარშება დაუმატეთ 1 კგ კარტოფილი, დანაყილი ნიორი, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, შაშტრამი,
წიწაკა, მარილი,დაფნა. კარტოფილი რომ მოიხარშება დაუმატეთ ოხრახუში. შეიძლება სოუზს დაუმატოთ
მოხარშული 300 გრ მწვანე ლობიო.
ფელამუში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი