სოუზი

მომზადება:

დაჭერით 1 კგ ხორცი, მოშუშეთ 200 გრ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დაუმატეთ 2 ს,კ ტომატი

ან 500 გრ გახეხილი პომიდორი. ცოტა ხნის შემდეგ  დაასხით წყალი ისე, რომ ხორცს შემოადგეს, ხორცი

რომ მოიხარშება დაუმატეთ 1 კგ კარტოფილი, დანაყილი ნიორი, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, შაშტრამი,

წიწაკა, მარილი,დაფნა. კარტოფილი რომ მოიხარშება დაუმატეთ ოხრახუში. შეიძლება სოუზს დაუმატოთ

მოხარშული 300 გრ მწვანე ლობიო.

სოუზი

4.3 (86.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფელამუში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი