შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი დაჭერით და მოსახარშად დადგით. ქვაბში დაფნის ფოთოლი ( ან ნიახური) და მარილი დაუმატეთ. აგრეთვე დაჭერით სოკო და ისიც ქათამთან ერთად ჩაყარეთ. დაახლოებით ერთი საათის განმავლობაში ცეცხლზე დატოვეთ. ერთი საათის განმავლობაში ცეცხლზე დატოვეთ. ერთი საათის შემდეგ ქვაბში დაჭრილი კარტოფილი ჩაყარეთ. კარტოფილი რომ მოიხარშება, კარაქში მოთუშული ბოსტნეული დაუმატეთ. მდნარი ყველი ფილაში გადაიღეთ, ცოტა ცხელი წყალი დაასხით და გაათხელეთ. ეს მასა ქვაბში ჩაასხით და კარგად მოურიეთ. ბოლოს დაჭრილი კამა, ცხარე წიწაკა და დანაყული ნიორიც ჩაამატეთ.
წიწიბურას ბრაწულა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი