შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფაზე დავასხათ ზეთი, დავყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი,სიმინდი და ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში.
დავუმატოთ მარილი, გამაფხვიერებელი,პილპილი ,წიწაკა,ფქვილი და კარგად ავურიოთ. ცალკე
ავთქვიფოთ კვერცხი,რძე და ცხარე სოუსი და დავამატოთ სიმინდიან მასას. კარგად ავურიოთ.
ტაფაზე დავასხათ ზეთი, კოვზით ამოვიღოთ მასა და შევწვათ.
![]() |
გულ-ღვიძლის მწვადი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი