სარდელისა და ბარდის წვნიანი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბარდას დავასხათ წყალი და 4-5 საათით გავაჩეროთ. შემდეგ  გადავწუროთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაიფაროს და დავდგათ ცეცხლზე.

ცალკე ტაფაზე კარაქში მოვშუსთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.

ბარდა რომ მოიხარშება,ჩავუმატოთ მთლიანი სარდელი, დაჭრილი წიწაკა და ხახვი. ღუ საჭიროდ ჩავთვლით, დავუმატოთ წყალი.

როდესაც წიწაკა მოიხარშება, სარდელი ამოვიღოთ. წვნიანი ბლენდერში ავთქვფიოთ და ჩავაწყოთ დაჭრილი დარდელის ნაჭრები.შევანელოთ მარილით და პილპილით. წვნიანი ერთხელ  წამოვადუღოთ და დაჭრილი პიტნა დავუმატოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაწვნის სუპი მწვანილებით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი