შემადგენლობა:
მომზადება:
ბარდას დავასხათ წყალი და 4-5 საათით გავაჩეროთ. შემდეგ გადავწუროთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაიფაროს და დავდგათ ცეცხლზე.
ცალკე ტაფაზე კარაქში მოვშუსთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.
ბარდა რომ მოიხარშება, დავუმატოთ მთლიანი სარდელი, დაჭრილი წიწაკა და ხახვი. თუ საჭიროდ ჩავთვლით, დავუმატოთ წყალი.
როდესაც წიწაკა მოიხარშება, სარდელი ამოვიღოთ. წვნიანი ბლენდერში ავთქვფიოთ და ჩავაწყოთ დაჭრილი სარდელის ნაჭრები. შევანელოთ მარილით და პილპილით. წვნიანი ერთხელ წამოვადუღოთ და დაჭრილი პიტნა დავუმატოთ.
ქათმის სუპი ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი