სამარხვო ნამცხვარი ჟოლოთი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

კრემისთვის:

მომზადება:

შევურიოთ ერთმანეთს შაქარი და ზეთი, დავასხათ წყალი და კარგად ავთქვფიოთ. ჩავამატოთ ვანილი. ცალკე

ჯამში შევურიოთ ფქვილი,სოდა ,მარილი და კაკაო. ცალკე გავხსნათ სოიოს რძე და ყავა. ნელ ნელა ჩავაყაროთ

ფქვილში გახსნილი დანარჩენი ინგრედიენტები. სულ ბოლოს შევურიოთ ზეთიანი შაქარი. გავყოთ მიღებული

მასა 4 ნაწილად და გამოვაცხოთ ცხიმიან ფორმებში დაახლოებით 35-40 წუთის განამავლობაში 180 გრადუსზე.

მოვამზადოთ კრემი: მარგარინი გავადნოთ ოთახის ტემპერატურაზე, მოვაყაროთ სახამებლიანი შაქარი, სოიოს

რძე და ავთქვფიოთ. მიღებულ მასას ჩავამატოთ კაკაო და კიდევ ერთხელ ავთქვიფოთ. წავუსვათ კრემი

გაციებულ ფენებს ,ზემოდან მოვასხათ შოკოლადის მინანქარი და მოვრთოთ ჟოლოებით.

სამარხვო ნამცხვარი ჟოლოთი

3.8 (75%) 4 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი