სალათა პეპელა

სალათა პეპელა

გემრიელი სამარხვო კერძი!

ინგრედიენტები:

თეთრი კომბოსტო – 100 გ.

გრეიპფრუტის წვენი.

ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი – 2-3 ს.კ.

სტაფილო – 2 ც.

ოხრახუში – 1 კონა

ჭარხალი – 1 ცალი

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

ბოსტნეული გავასუფავოთ. კომბოსტო თხლად დავკეპოთ. ჭარხალი და სტაფილო მსხვილად გავხეხოთ, დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მარილი, ზეთი, გრეიპფრუტის წვენი და კარგად ამოვურიოთ.

სალათა პეპელა

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

Essential Aspects For Female Brides Examined



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი