რძის საწებელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

სქელძირიან,ღრმა ტაფაში ჩავყაროთ პურის ფქვილი, დავუმატოთ ცხიმი და ოდნავ მოვშუშოთ. თანდათან

დავასხათ ცხელი რძე და გავხსნათ შეუწყვეტელი მორევით, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 10 წუთი.

შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაზავოთ მარილით და გავწუროთ.

რძის საწებელი

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტყემალი ( შესანახად)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი