რუხი პური

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. საფუარი და შაქარი გახსენით ნელთბილ დოში. ჩაყარეთ ჯამში მარილი, ფქვილი და 100 გ ღერღილი. შეურიეთ საფუვრიანი დო, ჭარხლის სიროპი და ზეთი.
  2. ზილეთ 10 წთ. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 30 წთ. გადაზილეთ , დააფარეთ და კვლავ დადგით 30 წთ.
  3. გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე. საცხობ  ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. ცომი კიდევ ერთხელ გადახილეთ, დაამრგვალეთ, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე, დაააფარეთ და დადგით კვლავ 30 წთ.
  4. პურის ზედაპირი დანით დასერეთ რომბებად, გადასუვით ნელთბილი წყალი და მოაყარეთ დარჩენილი ღერღილი. აცხვეთ 10 წთ. დაიყვანეთ ტემპერატურა 200 გრადუსამდე და აცხვეთ კიდევ 50 -60 წთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი