რევანდის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. რევანდი გარეცხეთ, კანი გააცალეთ და 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად დაჭერით. მოაყარეთ შაქრიანი ვანილი, დაახურეთ და დადგით 10 წთ. გადმოიღეთ საწურზე. წვენი შეინახეთ.
  2. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  3. კარაქი, შაქარი, კვერცხი, 1 ს/კ რევანდის წვენი და ცედრა ათქვიფეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე. შეურიეთ ფქვილი, ცომის საფხვირებელი და დაფქული თხილი.
  4. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და ზემოდან მოაწყვეთ რევანდი. თხლად დაჭრილი თხილი შაქრის პუდრასთან აურიეთ და მოაყარეთ ნამცხვარს.
  5. აცხვეთ ღუმელში 45 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბერძნული პონჩიკი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი