რაგუ საქონლის ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი 1 სმ-იან ნაჭრებად და ცხელ ცხიმში შებრაწეთ. შეაზავეთ მარილით და პილპილით. ამოიღეთ

ხორცი ტაფიდან და ცხლად შეინახეთ. გაარჩიეთ ხახვი და დაჭერით კუბებად. ასევე დაჭერიც პომიდორიც.

დაამატეთ ტაფას, რომელშიც ხორცის წვენია. დაახურეთ თავსახური და ადუღეთ 5 წთ. არაჟანს

დაამატეთ სოკო და მისი წვენი,მოურიეთ, შეაზავეთ მარილით და პილპილით. ეს ნაზავი, წიწაკასა და წვენს,

დაახურეთ და ადუღეთ 8 წუთი, სანამ სოუსი არ გასქელდება. გაუსინჯეთ გემო და, თუ საჭიროა,

დაუამტეთ სანელებლები.

რაგუ საქონლის ხორცით

5 (100%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი