პურის ბურახი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭვავის პური დავჭრათ, მოვათავსოთ ღუმელში და გავაჩეროთ, სანამ კარგად არ გამოშრება და ვარდისფერს არ მიიღებს ( არ უნდა დავწვათ). ორცხობილა მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავასხათ ცხელი წყალი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ ნაყენი გადავწუროთ,შევათბოთ, დავუმატოთ ნაყენში გახსნილი საფუარი, შაქარი და გავაჩეროთ თბილ ადგილას 8-12 საათი. ამის შემდეგ მზა ბურახი გავწუროთ და ცივ ადგილას შევინახოთ.

პურის ბურახი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლიმონჩელო



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი