პრასი ლორით

 

შემადგენლობა: 

მომზადება:

კარგად გარეცხეთ და გაასუფთავეთ პრასი, დაჭერით თანაბარი სიგრძის ნაჭრებად, ლორის ნაჭრების

ზომაზე. მოხარშეთ პრასი და  10 წუთით 500 მლ მარილიან წყალში. წყალი გაწურეთ და შეინახეთ.

ლორის ნაჭერი შემოახვიეთ პრასის თითო ნაჭერს. დააწყვეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დაახურეთ

თავსახური ან ფოლგა და 20 წუთით მოათავსეთ ღუმელში 225-250 გრადუსზე.

შეურიეთ სიმინდის ფქვილი 1 კოვზ ცივ წყალს და დაასხით პრასის ნახარშს, რომ შესქელდეს. მიიყვანეთ

სოუსი ადუღებამდე და მოასხით პრასს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ყველი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი