შემადგენლობა:
მომზადება:
250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში მოვათავსოთ პომიდორი და წიწაკა დაახლოებით 20 წთ.
მანამდე კი ზეითუნის ზეთში მოვთუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი.
ღუმელში მომზადებულ პომიდორს და წიწაკას მოვაშოროთ კანი, შემდეგ მოვათავსოთ ბლენდერში
ხახვთან და ნიორთან ერთად. კარგად დააბლენდერეთ. მიღებული მასა მოათავსეთ ქვაბში, დაუმატეთ
ბოსტნეულის ბულიონი, ლიმონის წვენი, სუნელები, მარილი და წამოადუღეთ 5 წთ.
საქონლის გულ-ღვიძლი კარტოფილით |