ოჯახური

მომზადება:

დაჭერით 1 კგ რბილი ხორცი საშუალო ზომის ნაჭრებად, დაასხით ძმრიანი წყალი, გააჩერეთ 1 სთ, ამოიღეთ და

შეურიეთ წვრილად დაჭრილი 2 თავი ხახვი, 4 კბილი ნიორი, წიწაკა, დაფნა, მარილი. გააჩერეთ რამდენიმე

საათი. ( შეიძლება მთელი ღამე) შეწვით ცხიმიან ტაფაში, საშუალო ცეცხლზე თავდახურულში.

შეწვით 1 კგ მრგვალად დაჭრილი , მარილ მოყრილი კარტოფილი. მოშუშეთ ცხიმში 1 კგ ალყა-ალყა დაჭრილი

ხახვი. დადეთ ბრტყელი თეფშის ერთ მხარეზე ხორცი, მეორეზე კარტოფილი, თავზე მოაყარეთ ხახვი.

ოჯახური

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

წითელი აჯიკა (მშრალი)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი