შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი დაჭერით თხელ ნაჭრებად. ცომი გააბრტყელეთ თხლად. 4 კვერცხი ათქვიფეთ რძესთან ერთად. დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი, მარილი, პილპილი და შეწვით პატარა ომლეტები. ცომის ნაპირები დაასველეთ წყლით, დააწყვეთ ომლეტები ცომზე ისე, რომ 2 სმ სიგანის კიდე ცარიელი დარჩეს. თევზი გაანაწილეთ ომლეტებზე. ცომი გადაახვიეთ და დადეთ ფირფიტაზე ნაწიბურით ქვემოთ. რულელტს წასუვით კვერცხი და აცხვეთ 15-20 წთ, სანამ არ დაიბრაწება. სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით სასურველ ზომაზე და გააფორმეთ მწვანილით.
ბრინჯის და თინუსის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი