მომზადება:
1 ჩაის ჭიქა ნიგზის, ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭღათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ, სანამ მოყავისფერო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაციოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომზადებული 3 კვერცხის გოგლიმოგლი, ვთქვფით 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
ბლინი ფორთოხლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი