ნაყინი ” ესპრესო”

გამაგრილებელი დესერტის რეცეპტი ჩვენგან!

შემადგენლობა:

მომზადება:

თასში ერთად ათქვიფეთ კვერცხის გულები და შაქარი და თქვიფეთ მანამ,სანამ არ გათეთრდება. ჩაუმატეთ

ამარეტო და ყავა და კიდევ თქვიფეთ. ნაყინის ბურთულები მოათავსეთ სანაყინეებში და მოასხით

გამზადებული სოუსი. გარნირისთვის გამოიყენეთ გახეხილი შოკოლადი და ორცხობილა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის დესერტი ( სამარხვო)





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი