ნაყინის ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  მანგო გათალეთ და ამოაჭერით კურკა.
  2. ნახევარზე მეტი მანგოს, 80 გ შაქრის პუდრასა და არაჟნისაგან მოამაზდეთ ხილფაფა, შეურიეთ ნაღები და ვანილიანი იოგურტი. მიღებული მასა ჩაასხით ფორმაში და შედგით საყინულეში 5სთ.
  3.  ტორტი საყინულედან გამოიღეთ სუფრასთან მიტანამდე 15 წთ-ით ადრე. დარჩენილი მანგოსა და შაქრის პუდრასგან მოამზადეთ ხიფაფა. ტორტი გადმოიღეთ ლანგარზე, მოასხით მანგოს ხილფაფა და მორთეთ რაფაელოთი.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი