ნამცხვარი “სოკო”

შემადგენლობა:

მომზადება:

200 გრ ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, 200 გრ შაქრის პუდრი, 1 ლიმონის ცედრა ავურიოთ ერთმანეთში, მოვზილოთ ცომი და გავყოთ ორად. ერთ ნაწილს შევურიოთ 20 გრ ყავა ანა კაკაო. თეთრი ფერის ცომისგან გამოვჭრათ ფეზები, ხოლო მუქი ფერისგან-ქუდები. შევაერთოთ ისინი რაიმე სქელი ხილფაფით.

ნამცხვარი “სოკო”

2.3 (46.67%) 3 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. დალი says:

    რომ დაამთავროთ რეცეპტის წერა იქნება და კარგი ყოფილიყო

დატოვეთ კომენტარი