ნამცხვარი თხილის გოზინაყით

შემადგენლობა:

მასალა ცომისთვის: 

შიგთავსისთვის: 

მოსართავად:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. კვერცხი შაქართან და 6ს.კ ნეთბილ რძესთან ერად ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ფქვილი, სახამებელი, ცომის საფხვიერებელი და მოურიეთ. ცომის ნახევარი თანაბრად გაანაწილეთ  ცხიმწასმულ ფორმაში და აცვეთ 25წთ. ცომის მეორე ნახევარიც ზუსტად ასე გამოაცხვეთ.
  2. პუდინგის ფხვნილი გახსენით 4ს.კ რძეში და დაუმატეთ შაქარ. დარჩენილი რძე წამოადუღეთ, სეურიეთ პუდინგისფხვნილიანი მასა, წამოადუღეთ და გააგრილეთ. კარაქს შეურიეთ კაკაო და შოკოლადის კარაქთან  და პუდინგთან ერტად კარგად ათქვიფეთ. თითოეული ფენა გრძელი დანით სიგანეზე 3-ჯერ გაჭერით.
  3. 1/4 ლ წყალი 2ს.კ შაქართან ერთად წამოადუღეთ. სურვილისამებრ დაუმატეთ რომი და დანახეთ ნამცხვრის ფირფიტები, კრემი თანაბრად წაუსვით ყველა ფირფიას, ნამცხვრის ზედაპირსა და გვერდებს.
  4. ნამცხვარს მოაყარეთ კაკაო და მორთეთ თხილის გოზინაყის სამკუთხედებით.

ნამცხვარი თხილის გოზინაყით

5 (100%) 1 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი