მომზადება:
ათქვიფეთ 150 გრ კარაქი ან მარგარინი 1 .5 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად, სათითაოდ ჩაახალეთ 5 ც კვერცხი,
ათქვიფეთ კარგად, დაუმატეთ 1 ქილა არაჟანი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, ვანილი ან ლიმონის ქერქი და 2 წიქა ფქვილი.
გაყავით ორ ნაწილად, ერთ ნაწილს დაუმატეთ 3 ს.კ კაკაო. შეათბეთ ფორმა, მოუსვით კარაქი, ცენტრში
შენაცვლებით დაასხით ორ-ორი ს.კ თეთრი და კაკაონარევი ცომი. გამოაცხვეთ ღუმელში, საშუალო
ტემპერატურაზე.
რულეტი ფორთოხლის ჯემით |
zan magariaa mm