ნამცხვარი ”ზებრა”

მომზადება:

ათქვიფეთ 150 გრ კარაქი ან მარგარინი 1 .5 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად, სათითაოდ ჩაახალეთ 5 ც კვერცხი,

ათქვიფეთ კარგად, დაუმატეთ 1 ქილა არაჟანი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, ვანილი ან  ლიმონის ქერქი და 2 წიქა ფქვილი.

გაყავით ორ ნაწილად, ერთ ნაწილს დაუმატეთ 3 ს.კ კაკაო. შეათბეთ ფორმა, მოუსვით კარაქი, ცენტრში

შენაცვლებით დაასხით ორ-ორი ს.კ თეთრი და კაკაონარევი ცომი. გამოაცხვეთ ღუმელში, საშუალო

ტემპერატურაზე.

ნამცხვარი ”ზებრა”

4.3 (85.71%) 63 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი