შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯინჭარი უნდა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავაშროთ. წვრილად დავჭრათ და გავწუროთ. კარგად უნდა გაიწუროს, რომ სიმწარე გაუვიდეს. ცოტა მარილსაც დავამატევთ. ჯამში ჩავყრით და გახეხილ ყველს დავაყრით. გამდნარ ერბოს და ხაჭოსაც შევურევთ და შიგთავსი უკვე მზად არის. რაც შეეხება ცომს, მაწონში სოდასა და ძმარს გავხსნით. ძალიან ცოტა მარილს ჩავაყრით და ფქვილს შევაზელთ. ცომი კარგად რომ მოიზილება, ტაფაზე გავაბრტყელებთ და შიგთავსს ჩავუდებთ. ღუმელში შევდგამთ და გამოვაცხობთ. ძალიან გემრიელი და ჰაეროვანი მხლოვანი გამოდის.
კომბოსტოს ფხალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი