გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

მომზადება:

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისთვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები,

მივცეთ მოგრო ფორმა,დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ

გაზქურაში. 10-15 წუთის შემდეგ დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება,ცხელ ცხელი

მივიტანოთ მაგიდაზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

აჯიკა



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი