ყვავილოვანი კომბოსტოს მწნილი

მომზადება:

სამლიტრიან ქილაში ჩააწყვეთ, მკრივი ყვავილოვაი კომბოსტოს დაცალკევებული ნაწილები, თან

ჩააყოლეთ ნიორი, დაფნის ფოთოლი, წიწაკა, ნიახური და შავი პილპილის მარცვლები. ქილა აავსეთ

წყლით, ჩაუმატეთ 3 ს.კ თავმოსწორებული მარილი, 1ჩ.კ ძმარი. გააჩერეთ სამი დღე, შემდეგ დაახურეთ

სახურავი.

ყვავილოვანი კომბოსტოს მწნილი

3.3 (65%) 36 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სასარგებლო დესერტი



ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*Leri says:

    цветная капуста – კალნაბი

დატოვეთ კომენტარი