მწვანე სუპი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. ხახვი დავჭარათ წვრილად, მოვხრაკოთ ზეტში და ჩავუშვათ ბულიონში. მასთან ერთად ჩავყაროთ წვრლად დაჭრილი ნიახურისა და ოხრახუშის თეთრი ძირები. ცალკე შევამზადოთ მჟაუნისა და  ისპანახის ფაფა ( ჩავახარშოთ კარგად, რომ ფაფის სახე მიიღოს) და ჩავასხათ სუპში. ვადუღოთ კიდევ 10- 15 წუთი.

თეფშებზე დასხმულ კერძებს დავამატოთ თხელ ფენებად დაჭრილი მაგრად მოხარშული კვერცხი. თუ გვსურს, კვერცხთან ერთად, თითოეულ თეფშზე დავასხათ თითო ს.კ მაწონი ან არაჟანი.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი