მასალა:
მომზადება:
მწვანე ლობიო გაარჩიეთ, დატეხეთ სამ ან ოთხ ნაწილად, ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით იმდენი წყალი , რომ არ დაიფაროს და ხარშეთ. როდესაც ლობიო წყალს დაიდუღებს, ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ კარაქი და მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე. როცა ლობიო კარგად მოიშუშება , აურიეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, კამა, ოხრახუში და რეჰანი. შემდეგ დაასხით კარგად ათქვეფილი კვერცხი. აღარ მოურიოთ, ზემოდან თავი მოუსწორეთ, ისევ გააჩერეთ ცეცხლზე 5 – 6 წუთი და გადმოდგით.
ჭარხლის და ბრინჯის სალათი |
დზაან მაგარი რეცეპტებია. არასდროს გამიკეტებია მაგრამ გავსინჯე