შეწვით მწვადი განსხვავებულად და გემრიელად!
შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ღორის ფილე, ღვიძლი, შაშხი, პომიდორი, ბანანი, ხახვი და კიტრის მწნილი 3 სმ-იან თხელ
ნაჭრებად და რიგრიგობით წამოაგეთ შმფურზე.
ფუნჯით მოუსვით ზეთი და ფოლგით დადეთ გრილზე. ყოველ გადაბრუნებაზე წაუსვით
ზეთი. 6-8 წუთი მოანდომეთ ელექტროგრილზე შეწვას, 4-5 წუთი გაზქურაში შეწვას.
ჭვიშტარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი