მწვადი

შეწვით მწვადი განსხვავებულად და გემრიელად!

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ღორის ფილე, ღვიძლი, შაშხი, პომიდორი, ბანანი, ხახვი და კიტრის მწნილი 3 სმ-იან თხელ

ნაჭრებად და რიგრიგობით წამოაგეთ შმფურზე.

ფუნჯით მოუსვით ზეთი და ფოლგით დადეთ გრილზე. ყოველ გადაბრუნებაზე წაუსვით

ზეთი. 6-8 წუთი მოანდომეთ ელექტროგრილზე შეწვას, 4-5 წუთი გაზქურაში შეწვას.

მწვადი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მეგრული ხარჩო





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი