მწვადი

მომზადება:

2 კგ მსუქანი ხორცი დაჭერით, ჩააწვეთ ქვაბში, ფენებს შორის მოაყარეთ დაჭრილი 2 თავი ხახვი, 100 გრ

ქინძი და ოხრახუში, დაასხით ძმარი და დატოვეთ 3-4 სთ. ხორცი წამოაგეთ შამფურზე, მოაყარეთ

მარილი და შეწვით ნაკერჩხლებზე. დააწყვეთ ლანგარზე და მოაყარეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და

წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

მწვადი

4.2 (84%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ქინძმარში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი