მდინარის ტალღები

შემადგენლობა:

თხელი ცომისთვის:

კრემისთვის:

მინანქრისთვის: 

მომზადება:

  1.  გააცხელეთ ღუმელი. საცხობ ფირფიტას წასუვით ცხიმი. გარეცხეთ ალუბალი და გამოაცალეთ კურკა.
  2. კარაქი, შაქარი და კვერცხი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუამტეთ ერთმანეთში არეული ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი, შეურიეთ რომი. ცომის ნახევარი გაანაწილეთ საცხობ ფირფიტაზე. მეორე ნახევარს შეურიე რძე და კაკაო და თანაბრად გადაუსვით თეთრ ცომს, ზემოდან დააწყვეთ ალუბალი, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 175 ფრადუსზე 40 წთ. გადმოდგით და გააცივეთ.
  3. კრემისთვის რძეს შეურიეთ პუდინგის ფხვნილი და შაქარი და მოამზადეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. გააცივეთ, თან შიგადაშიგ ურიეთ.
  4. გადნეთ ქოქოსის ცხიმი და გააგრილეთ. მიღებულ პუდინგს შეურიეთ დარბილებული კარაქი და ქოქოსის ცხიმი და წასუვთ ნამცხვარს.
  5. მინანქრისთვის დატეხეთ შოკოლადი და ქოქოსის ცხიმთან ერთად გაადნეთ ორთქლზე, თან ურიეთ. ოდნავ გააცივეთ და თანაბრად გადასუსვით ნამცხვარს, ისე, რომ კრემი და შოკოლადის მინანაქარი ერთამენთში არ აირიოს. ბოლოს მინანქარზე ჩანგლით გაავლეთ ტალღისებული ზოლები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მკერავის ტორტი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი