მაჯუნი

 შემადგენლობა:

მომზადება:

მაჯუნი საქორწინო რიტუალის დროს ჩამოსატარებელი სადესერტო კერძია.

მდუღარე წყალში ჩავყაროთ ბრიინჯი და ვხარშოთ ღომისებური მასის მიღებამდე. შემდეგ დავუმატოთ შქარი, თაფლი, შავი წიწაკა და თავდახურულ ჭურჭელში ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ 8-10 წუთი. თეფშზე ამოვარიგოთ,ზედვე ულუფებად დავჭრათ, გავაგრილოთ და ისე გავიტანოთ სუფრაზე.

 

მაჯუნი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ცივი დესერტი ატმით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი