მაწონი

მომზადება:

აადუღეთ რძე, შეაგრილეთ იმდენად, რომ ნეკს არ სწვავდეს, ჩაასხით ნახევარკილოიან ქილაში.

გახსენით 1 ს.კ რძეში, 1 ჩ.კ მაწონში და ჩაასხით ქილაში, კოვზით მოურიეთ,

დაახურეთ თავზე და თბილად შეახვიეთ. დადგით თბილ ადგილზე, რამდენიმე საათს.

როცა მაწონი შედედდება, გახსენით და გრილ ადგილზე გადიტანეთ.

მაწონი

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აკროშკა ხორცით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი