მარწვის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საცხობ ფირფიტაზე დავაფინოთ პერგამენტი.  ჯამში ჩავდოთ კარაქი და კარგად დავსრისოთ,

დავამატოთ შაქარი და ავურიოთ კარგად.  შევურიოთ კვერცხი, ვანილის ექსტრაქტი,

ფორთოხლის ცედრა  ავურიოთ კარგად, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და კიდევ ავურიოთ, მივიღებთ

ფხვიერ მასას. მასა გავყოთ ორ ნაწილად და ერთი ნაწილი დავდოთ  საცხობ ფირფიტაზე,

გავანაწილოდ ბოლომდე, შემდეგ დავასხათ მარწყვის ჯემი,გავანაწილოთ და დარჩენილი

ცომის მასა. შევდოთ ღუმელში 180 გრადუსზე 25-30 წთ-ის განმავლობაში.

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი