დესერტი ატმით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაალღვეთ ჟოლო და ათქვიფეთ ბლენდერში, რომ მოამზადოთ პიურე. ათქვიფეთ ნაღები, სანამ არ გახდება

ჰაეროვანი და ფაფუკი. გაწურეთ ატამი და ჩაჭერით, მაგრამ ბოლომდე არ გაჭრათ. ატმის ნახევრები ისე

უნდა გაჭრათ, რომ თითოეული ატმის ნახევრისგან მიიღოთ ” მარაო”. ნაყინი გაანაწილეთ 4 სანაყინეში

და თითოეულში მოათავსეთ ატმის ნახევარი. ზევიდან მოასხით ჟოლოს სოუსი.მორთეთ ათქვეფილი

ნაღებით და მაშინვე მიიტანეთ სუფრაზე.

დესერტი ატმით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფელამუში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი