მანგოს ნამცხვარი

შემადგენლობა:

ზემოდან მოსასხველად: 

 

მომზადება: 

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  2. მანგოს გააცალეთ კანი, ამოაცალეთ კურკა და დაჭერით.
  3. აურიეთ ერთმანეთში კვერცხი, შაქარი და კარაქი. დაუმატწეთ ნიგოზი, ფქვლი, ცომის საფხვიერებელი და ცოტა ხანს ურიეთ.
  4. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და ზემოდან მანგოს ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ 15 წთ.
  5. კვერცხი, არაჟანი და შაქრის პუდრა კარგად შეურიეთ ერთმანეთს და ნამცხვარს  თანავრად გადაუსვით. აცხვეთ კიდევ 20 წთ.

 

 

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი