მაკარონის ბრაწულა ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მარილიან წყალში მაკარონი მოვხარშოთ ნახევრად.
ავთქვიფოთ კვერცხი გახეხილ ჯავზთან, წიწაკასთან და მარილთან ერთად.

დავამატოთ გახეხილი ყველი და რძე.
მოხარშული მაკარონი გადავურიოთ ამ ნაზავში და ჩავდოთ ცხიმწასმულ ტაფაში.
ბრაწულას მოვაყაროთ ზემოდან დარჩენილი ყველი და შევდგათ 180 ‘ გაცხელებულ ღუმელში 20-25 წუთით.

მაკარონის ბრაწულა ყველით

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი