შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიოს მოვხარშავთ და პილპილთან და მარილთან ერთად ავთქვიფავთ. ცომს კარგად გავაბრტყელებთ, მარგარინს წავუსვამთ და გადავზილავთ. ამ პროცედურას დაახლოებით შვიდჯერ ვიმეორებთ. ბოლოს კი მომზადებულ ცომს კარგად გავაბრტყელებთ ისე, რომ საკმაოდ თხელი იყოს. შემდეგ ჩავდოთ ლობიოს მასა და ცომი შევკრათ. შემდეგ გავაბრტყელოთ და გაზქურაში შევდოთ და გამოვაცხოთ 120 გრადუსზე.
ქლიავის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი