კუჭმაჭი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის კუჭმაჭი მოხარშეთ, მოაყარეთ მარილი და გააციეთ. დაჭერით წვრილად. დანაყილი ნიგოზი, ნიორი,

ქინძი, ქონდარი, უცხო სუნელი,ზაფრანა,ხმელი ქინძი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები

აურიეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ ცოტა ძმარი და შეაზავეთ კუჭმაჭი ამ საკმაზით.

კუჭმაჭი

5 (100%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი