შემადგენლობა:
მომზადება:
ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ თასში და მოვზილოთ ერთგვაროვანი ცომი. ღუელი გავახუროთ 180 გრადუსზე. საცხობ ფურცელზე დავაფინოთ სპეციალური ქაღალდი.
ცომისგან გავაკეთოთ კაკალისოდენა ბურთულები. გადავიტანოთ საცხობ ფურცელზე, ხელით და მივცეთ მრგავლი ფორმა.
თითო ნამცხვრზე თითო ლებანი ნიგოზი დავდოთ და ხელით დავაწვეთ, რომ კარგად ჩაჯდეს.
კურაბიე გამოვაცხოთ 12-25 წუთის განმავლობაში. ვაცადოთ გაგრილება და გადავიტანოთ თეფშზე.
მარწყვის ჟელე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი