კრუასანები ნიგვზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცომი:

დარბილებულ მარგარინს მცირე ულუფებით დაამატეთ არაჟანი და ხელით შეაზილეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.  მოაყარეთ სოდა, ვანილი,ფქვილი მცირე ულუფებით და მოზილეთ რბილი ცომი. ცომი დააყოვნეთ 1/2 საათი. გაყავით ოთხ თანაბარ ნაწილად, ყოველი ნაწილი გააბრტყელეთ მრგვალ, თხელ ფენად, გაყავით 8 ტოლ ნაწილად, თითოეული ნაჭრის განიერ ნაწილზე მოათავსეთ 1 ჩ.კ ნიგვზის  გულსართი, გადაახვიეთ. კულინარიული ფუნჯით წაუსვით მინანქრის თხელი ფენა და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალ ტემპერატურაზე.

მინანქარი:

გათქვიფეთ კვერცხის გული, 2 ჩ.კ შაქრის პუდრა, 2ს.კ წყალი.

 

ნიგვზის გულსართი : 

300 გრ გატარებულ ნიგოზს დაუმატეთ 1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 1 კვერცხის ცილა აურიეთ.

კრუასანები ნიგვზით

4.1 (82.86%) 7 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი