კომშის დესერტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომშები შუაზე გავჭრათ და გულები ამოვაცალოთ. ამასთანავე, ცალკე გავაკეთოთ სპეციალური მასა. გატარებული ნიგოზი, ქიშმიში და ჩირი ცოტა შაქართან ერთად ავურიოთ, ასევე ცოტა კარაქიც დავამატოთ. შემდეგ ამ მასით ამოვავსოთ კომშის გულები და ცხელ ტაფაზე დავაწყოთ. როცა უკვე შევარდისფერდება, გამოვიღოთ და გავაციოთ. გავაკეთოთ ჩვეულებრივი მოხარშული კრემი რძით, კვერცხით, შაქრითა და ფქვილით. მოხარშვის მერე კარაქიც შევაზილოთ  და ვანილიც დავამატოთ. შემდეგ კომშებს ჭურჭელში ჩავალაგებთ, კრემით მოვრთოთ და მაცივარში გავაციებთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მარილიანი ჩხირები



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი