შემადგენლობა:
მომზადება:
იოგურტი ავთქვიფოთ გაჭყლეტილ ნიორთან ერთად. ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავაყაროთ მარილი,
მოვასხხათ ძმარი და ავუწიოთ ცეცხლს. თეფშზე გავტეხოთ კვერცხი, ნელ-ნელა ჩავუშვათ
ადუღებულ წყალში და ვხარშოთ 3 წთ. ამოვიღოთ მოხარშული კვერცხი ქვაბიდან და დავწრიტოთ
წყლისგან. ასე მოვხარშოთ დანარჩენი კვერცხებიც და დავალაგოთ გაშლილ თეფშზე. მოვასხათ
მოხარშულ კვერცხებს ნივრიანი იოგურტი. ცალკე ჯამში გავადნოთ მარგარინი,მოვაყაროთ წითელი
წიწაკა და დავასხათ კვერცხებს.
![]() |
სპაგეტი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი